Opis forum
Witam ciê mój Kolega Michaloon poda³ serwer na Forum mojego Teamu jak i Michaloona Happy Family.
Co do Administratora znam siê na tym mia³em serwer 2 lata temu utrzymywa³em go z kolegami i by³em Adminem.Oto moje specyfikacje dotycz±ce Zg³oszenia na posiad³o¶æ Admina
1.Nick:Colin1910
2.Wiek:16
3.Do¶wiadczenie w Counter-Strike 4,5 lat
4.Znajomo¶æ Amx tylko muszê sobie przypomnieæ
5.Na grê po¶wiêcam po szkole od przyk³adowo 16 do 23. a w czas wolny od rana do wieczora.
6.Steam ID:Colin1910-Jest tylko ma³y problem bo gdy gram na Steama wydaje mi siê ¿e to wadliwy Program Steam bo gdy gram wywala mnie z serwera a Steam (program siê zawiesza) wiêc postanowi³em wymieniæ trochê rzeczy w komputerze wiêcej ram,lepsza grafika komputera nie bêdê mia³ przez 2 dni do puki nie zrobi± go nie wiem kiedy go zawiozê
7.Micro Jest jak w najlepszym porz±dku
8.To zale¿y ile i ile osób bêdzie siê dorzuca³o
9.Pytanie dlaczego Ja? Poniewa¿ gram d³ugo,znam siê na tym,dobrze spe³niam wymogi Administratora widaæ to po moim Forum Teamu Happy Family przeczytaj Sprawd¼ i rozmy¶l
Pozdrawiam Colin1910!
Nick: Szwedzio
Do¶wiadczenie: Ogromne, gram ponad 6 lat.
Znajomo¶æ amx: 9,5/10. Prowadzi³em swoj± sieæ serwerów. Na wielu serwerach by³em adminem.
Ile czasu mo¿esz po¶wiêcaæ dziennie na grê? min. 0,5h-5,6h
Steam ID: STEAM_0:1:34111586
Mikrofon : Jest.
Czy bêdziesz p³aci³ sk³adki na serwer ? : Zale¿y ile, i ile osób bêdzie siê dorzuca³o.
Dlaczego ty ? : Jestem jeszcze m³ody, lecz posiadam wielkie do¶wiadczenie w tej grze. Potrafiê zadbaæ o graczy, jak i o atmosferê na serwerze. Na sieci e-intermania.pl(mo¿e kto¶ pamiêta) by³em adminem na dr, ka¿dy wiedzia³ ile mam lat, lecz mia³em wiele pochwa³ oraz 0 skarg. Jestem ogarniêtym cz³owiekiem, nie zachowuje siê jak dziecko.
POZDRAWIAM !